Посоветуйте пожауйста хороший центр психологической поддержки
посоветуйте хороший центр психологической помощи
Сообщений 1 страница 8 из 8
Поделиться22022-12-29 18:07:02
Привет, я тебе могу порекомендовать записаться в психологический центр "Доверие" . У них работают как взрослые, так и детские психологи, психотерапевты, неврологи. Ребята знают, как общаться с детьми и подростками, чтобы расположить их к беседе. И конечно же они знают, как общаться со взрослыми, чтобы вызвать у них доверие. Благодаря индивидуальному подходу к каждой истории. Надеюсь, что смог помочь вам с выбором. Удачи с записью!
Поделиться32023-01-29 19:22:37
Ми зараз так само такий центр шукаємо в Києві. Потрібно зняти або підтвердити діагноз аутизму моєму родичу.....
Поделиться42023-01-31 17:21:35
Ми зараз так само такий центр шукаємо в Києві. Потрібно зняти або підтвердити діагноз аутизму моєму родичу.....
Ого....Нічого собі..... Не дуже весела у вас ситуація, скажу я вам. А скільки родичу вашому років взагалі, якщо не секрет? Чому саме зараз вирішили розставити усі крапки над І в плані чіткого діагнозу аутизму? Я знаю, що зараз проводять тест на аутизм у дорослих https://neuroflex.ua/services/asd-test-for-adults/ в Центрі психологічної діагностики та реабілітації Neuroflex . Він територіально в Києві і знаходиться. Можливо вам варто саме туди і звернутись за допомогою? Вартість тесту є фіксованою і після його проведення ви усе чітко будете знати.
Поделиться52023-08-17 05:14:49
Мне сейчас очень помогает психолог) Как хорошо, что я решилась пойти на консультацию потому что это было лучшим решением! Знаете как говорится не стоит откладывать на потом, а то наши проблемы нас догоняют. Мы с психологом работаем над моим психологическим здоровьем. Главное, что я разобралась в себе, и чувствую себя счастливой, понимаю чего хочу!
Поделиться62023-09-04 13:55:04
Мне сейчас очень помогает психолог)
Так це дуже добре що ви змогли для себе підібрати хорошого психолога
Поделиться72023-09-05 10:57:49
Так це дуже добре що ви змогли для себе підібрати хорошого психолога
От і я зараз про це подумала. Інколи допомога психолога потрібна нагально тут і зараз
Поделиться82023-09-06 13:20:05
От і я зараз про це подумала. Інколи допомога психолога потрібна нагально тут і зараз
Так її не важко отримати! Просто психолога потрібно шукати уважно чітко знаючи з якою приблизно проблемою він може працювати. Зараз підбір психолога не є складною задачею і є спеціалізовані ресурси де таких спеціалістів можна шукати. Взагалі мені подобається така тенденція що зараз вже люди не "маринують" свої проблеми, а діляться ними з потрібними людьми