Врачи, поговорим?

Объявление

Уважаемые пользователи! Просьба иметь ввиду, что на нашем форуме, в некоторых случаях, при обсуждении пациентов нельзя указывать их имена, адреса и прочую личную информацию. Помните про врачебную тайну, не нарушайте принцип конфиденциальности.

Уважаемые пользователи! Обратите ваше внимание на услугу "Подписаться и отслеживать тему". Она позволяет получать уведомления о новых ответах на ваши сообщения по электронной почте.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Врачи, поговорим? » Прочие вопросы » Видели новости о выставке ORЕLEXPO?

Видели новости о выставке ORЕLEXPO?

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Здравствуйте! Видели новости о выставке ORЕLEXPO, где ООО 'Опытный завод №31 ГА' представил свои разработки?

2

Ну що ж, я дуже враженний тим, що ми тут можемо поспілкуватися з приводу новин, бо це наразі така рідкість, але це неймовірно. Можу з повною впевненістю сказати, що наразі новини займають більшу частину мого життя, та я впевнений що не тільки мого. Саме тому треба мати якісний новинний портал, котрий буде цілодобово інформувати про всі події. Добре, що я без проблем можу дізнатися про всі події нашої країни та наших міст, ось до прикладу новини Одеси https://glavcom.ua/odesa.html , дуже неймовірно та швидко оновлюються, тим самим завжди надають актуальну та перевірену інформацію. Але Одеса не єдине місто, тому  можу казати, що таким чином, ви можете читати актуальні новини про всі міста нашої країни. Це неаби як важливо, коли ти можеш завжди перебувати в інформаційному просторі, це сприяє тому, що ти більш об'єктивно дивишся на події.

Вы здесь » Врачи, поговорим? » Прочие вопросы » Видели новости о выставке ORЕLEXPO?